Teamviewer.

Laat uw computer weer zoals nieuw aanvoelen

Upgrade

Is uw PC of laptop traag? Kunt u koffie zetten terwijl uw apparaat opstart? Dit betekend niet direct dat u een nieuwe laptop nodig heeft. Soms kunnen we de laptop weer als nieuw laten aanvoelen door er een SSD in te zetten!

Wat is een SSD?

SSD staat voor solid state drive. Dit is een type harde schijf die veel sneller is dan de traditionele harde schijven. Omdat deze schijf veel sneller werkt, kan de computer ook sneller gegevens verwerken, wat resulteert in een sneller apparaat. 

Is mijn apparaat hiervoor geschikt?

Wij kunnen inschatten of het plaatsen van een SSD in uw computer of laptop ook echt een snel resultaat gaat geven. Soms is de laptop niet krachtig genoeg om 3-4 keer sneller te worden. Wij kunnen dit van te voren in te schatten door de laptop (eventueel op afstand) te bekijken. Neem hierover contact op, of kom eens langs bij ons in Vaassen!

Tevredenheidsgarantie

Bij Doorn & Van der Haar ICT is het belangrijk dat u tevreden bent over onze werkzaamheden. Soms kan het echter voorkomen dat een laptop na een SSD upgrade niet veel sneller is geworden. In dit soort geval gaan we opzoek naar een andere oplossing, zonder het volledige bedrag direct door te rekenen aan de klant. Op deze manier is het dus geen 'gok' om uw apparaat te laten upgraden, en zult u dus tevreden de winkel uitlopen.

Wat kost een upgrade?

De prijs van een upgrade ligt aan de grootte van de SSD die geplaatst moet worden. Ook zit er een verschil in kosten wanneer het een schone installatie betreft, of wanneer we data moeten overzetten.
Voor een accurate prijsopgave kunt u het best contact met ons opnemen!

Hoe lang ben ik mijn apparaat kwijt?

Dit varieert per computer of laptop. De snelheid van uw harde schijf is de grootste factor in hoe lang het ons gaat duren. In sommige gevallen kunt u na een dag uw apparaat al ophalen. Dit is echter geen garantie en kan per situatie verschillen. Doorgaans duurt het 1 tot 3 dagen.

Wat zijn de voordelen van een SSD?

Snelheid

In vergelijking tot een harde schijf kunt u er met een SSD soms 400-600% op vooruit gaan.

Schokbestendig

In een SSD zitten geen mechanische onderdelen meer. Dit betekend dat een SSD veel beter tegen een schok kan dan een fragiele harde schijf.

Energieverbruik

Een SSD hoeft niet zoals een harde schijf constant rond te blijven draaien. Dit zorgt ervoor dat een SSD energiezuiniger is.

Stiller

Een SSD maakt geen geluid. Dit zorgt ervoor dat uw computer of laptop minder geluid produceert.

Heeft u een vraag over een van onze diensten?

Waarom kiest u voor Doorn & van der Haar?

  • Snelle service
  • Ervaren personeel
  • Erkend leerbedrijf
  • Flexibel
  • Al 30 jaar actief in ICT
  • Eigen voorraad
  • Betrouwbaar
  • Centraal gevestigd
  • Scherpe prijzen